Nasze Wyroby Catering Galeria O nas Kontakt

Wyroby naszego zakładu

MIĘSO PANIEROWANE I NIEPANIEROWANE
- pieczarkowiec drobiowy
- pieczarkowiec wieprzowy
- devolay
- kuleczka rzymska
    * z serem i czosnkiem
    * z serem, warzywami i szynką
- kotlet staropolski
- kotlet kowala
- kotlet drwala
- bryzol wieprzowy
- zawijaski z boczkiem
- łódeczki
    * z brokułami i serem
    * z warzywami i serem
- kotlet zapiekany serem drobiowy lub wieprzowy
    * z brokułami i sosem czosnkowym- zapiekany serem
    * szynką -zapiekany serem
    * ananasem lub brzoskwinią- zapiekany serem
    * pieczarkami- zapiekany serem
- roladka z serze pleśniowym
- kotlet mozzarella
- kotlet drwala wieprzowy
- filet po grecku
- roladka drobiowa z pietruszką
- kotlet za szparagami- zapiekany serem + oregano
- roladka ze szpinakiem
- pieczarki faszerowane mięsem mielonym z sosem lub bez sosu
- szaszłyk drobiowy
- szaszłyk wieprzowy
- udka z kaczki
- udka z kurczaka
- udka z kurczaka faszerowane pieczarkami
- steki z grilla
- pierś z kurczaka z grilla
- rolada śląska wołowa
- rolada śląska wieprzowa
- rolada drobiowa
- kotlet wieprzowy przekładaniec (pomidor, boczek, ser wędzony)
- kotlet wieprzowy z cebulą i serem
- roladka nadziewana jajkiem i mięsem mielonym
- devolay z ziołami

JADŁO MYŚLIWEGO
- Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym porcja 1,5kg
- Leśne żarcie porcja 1,5kg
- karczek w borowikach porcja 2,5kg
- polędwiczki wieprzowe faszerowane mięsem mielonym w sosie grzybowym porcja 1,5kg
- roladki z dzika z kaszą gryczaną
- ozór w sosie musztardowo- chrzanowym
- gęś pieczona
- kaczka pieczona
- królik pieczony

MIĘSA DO KORYTA
- pieczeń zwijana z chrzanem
- pieczeń zwijana z zielonym pieprzem
- karczek z papryką
- karczek z czosnkiem
- karczek z boczkiem i cebulą
- karczek po francusku
- pieczeń z goździkami
- schab ze śliwką
- pieczeń wołowa
- gyros
- prosiak z formy
- golonko pieczone
- żeberka pieczone
- boczek pieczony
- karczek pieczony
- schab pieczony
- szynka pieczona
- karczek z ogórkiem i musztardą

SAŁATKI
- sałatka ziemniaczana
- sałatka brokułowa z kurczakiem
- sałatka z pora
- sałatka gyros
- sałatka z makaronem (tortelini)
- sałatka z ryżu i kurczaka

SURÓWKI
- surówka z białej kapusty z chrzanem
- surówka z czerwonej kapusty
- surówka z pora
- surówka z marchewki
- surówka grecka z sałaty lodowej
- surówka z kapusty pekińskiej
- surówka z selera 
- Kapusta zasmażana z boczkiem
- Kapusta zasmażana z grzybami

DODATKI
- ziemniaki puree
- ziemniaczki pieczone na boczku
- ziemniaczki amerykanki
- dufinki
- frytki
- kluski śląskie
- pierogi z mięsem
- pierogi z mięsem i szpinakiem
- pierogi z kapustą i grzybami
- pierogi ruskie
- kiełbaski ślimaczki
- krupniok

KORYTKO ZE ŚWINIOBICIA
Golonko gotowane 2 szt, ozorki 2 szt., serca 2 szt., wątroba wp. 2 szt., nerki 2 szt., głowa

1 szt., krupniok 0,5 kg., żymlok 0,5 kg

DANIE SZEFA
-móżdżek pieczony z wątróbką i jakiem ( porcja 300 g) - wątroba wieprzowa z cebulą

W naszej ofercie również :
- gulasz wołowy lub wieprzowy
- deska wędlin (same szynki - 4 rodzaje po 250g)
- bogracz wieprzowy
- deska wędlin królewska ok. 10 osób (wędliny, ser, tatar wołowy, galaretka, grzybki, ogórki)
- zupa rosół
- zupa grzybowa
- zupa żurek śląski
- zupa grochówka