Nasze Wyroby Catering Galeria O nas Kontakt

Catering

zamówienie telefoniczne na catering: 32 45 12 362 , 782 867 968

KORYTKA MASARZA

1. Korytko małe na 10 osób

/ golonko 1kg / karczek pieczony 0,5kg / żeberka pieczone 1kg / / schab pieczony 0,5 kg / kiełbaski ślimaczki 0,5kg / krupniak 0,5 kg / / pierogi różne 0,8 kg / kapusta z grzybami 0,8kg / ziemniaki pieczone 1kg/ / kita wieprzowa 0,5kg / indyk faszerowany wieprzowiną 0,5 kg/

2. Korytko średnie na 15 osób

/ golonko 2 kg / karczek pieczony 1kg / boczek pieczony 1kg / żeberka pieczone 1kg / / schab pieczony 1 kg / kiełbaski ślimaczki 1 kg / / pierogi różne 1 kg / kapusta z grzybami 1kg / ziemniaki pieczone 1kg/ / kita wieprzowa 1 kg / indyk faszerowany wieprzowiną 0,5 kg/

3. Korytko duże na 20-25 osób

/ golonka 2 kg, karczek pieczony 2kg, boczek pieczony 2 kg. żeberka pieczone 2 kg, schab pieczony 1,5kg, kiełbaski śliaczki 1 kg, krupniok 1kg, pierogi różne 1kg, kapusta z kminkiem 1 kg, ziemniaki pieczone 1kg, kita wieprzowa 1kg, pieczeń z indyka faszerowana wieprzowiną 0,5kg/

MIĘSA NA SZTUKI

- kotlet po rogowsku /wieprzowy z boczkiem panierowany/
- pieczarkowiec wieprzowy lub drobiowy
- devolay
- kluleczka rzymska
- kotlet staropolski /z tartym gotowanym jajkiem/
- kotlet kowala /z kością/
- bryzol wp. lub dr. /szynka, ser, pomidor, ogórek/
- zawijaski z boczkiem /dr. rolada owinięta boczkiem/
- łódeczki
- zapiekaniec
- przekładaniec
- roladka
- kotlet z mozzarellą
- kotlet drwala /wp. lub dr. z serem wędzonym i majerankiem/
- filet po grecku /z warzywami/
- sakiewka drobiowa z serem topionym i szczypiorkiem
- udka z kurczaka faszerowane pieczarkami
- steki wieprzowe
- pierś z kurczaka z grilla
- kotlet drobiowy w płatkach (kukurydz. lub migdał.)
- pieczarki aszerowane mięsem mielonym
- szaszłyk wieprzowy lub drobiowy
- udka z kaczki
- udka z kurczaka
- kotlet schabowy lub drobiowy
- rolada wieprzowa lub wołowa
- nuggetsy


DANIA W NACZYNIACH ŻAROODPORNYCH

- policzki wieprzowe w sosie z warzywami
- polędwiczki wp. faszerowane w sosie grzybowym /około 1,5kg/
- polędwiczki w sosie winnym z zielonym pieprzem /około 1kg/
- leśne żarcie /około 1,5kg/
- karczek w borowikach /około 2,5kg/
- roladki z dzika na kaszy gryczanej /około 2kg/
- ozór w sosie musztardowo-chrzanowym
- karczek z ogórkiem i ketchupem /zapiekane 2,5kg/
- karczek po francusku /w zupie cebulowej - 2,5kg/
- mięso gyros zapiekane
- móżdżek /porcja 1kg +wątróbka +jajko/
- gołąbki w sosie pomidorowym /6szt około 1,5kg + sos/
- rulony drobiowe w sosie serowo-beszamelowym /porcja 4szt/

MIĘSA PIECZONE W CAŁOŚCI (w KG)

- pieczeń zawijana z chrzanem
- pieczeń zawijana z zielonym pieprzem
- pieczeń z goździkami
- karczek pieczony
- karczek z papryką
- karczek z czosnkiem
- karczek z boczkiem i cebulą
- schab pieczony
- schab ze śliwką
- prosiak z formy /3kg/
- golonko tylne pieczone z kością
- golonko przednie z kością
- żeberka pieczone
- boczek pieczony
- szynka pieczona
- kito z kością pieczone w całości
- indyk faszerowany
- łopatka pieczona
- kaczka pieczona

SAŁATKI (w KG)

- sałatka ziemniaczana
- sałatka brokułowa z krczakiem /ogórek kons. i pieczarki maryn./
- sałatka z pora
- sałatka gyros
- sałatka z makaronem
- surówka z selera naciowego z żurawiną i prażonym słonecz.
- surówka z białej kapusty z chrzanem
- surówka z czerwonej kapusty
- kapusta czerwona, gotowana
- surówka z marchewki z rodzynkami
- surówka grecka z sałaty lodowej
- surówka z kapusty pekińskiej /kukurydza, papryka, pomidor, ogórek ziel., cebula czerw./
- surówka z kiszonej kapusty /marchewka, jabłko, cebula, majonez/
- surówka z selera
- surówka z białej kapusty /ogórek zielony i kons., koperek i majonez/
- surówka z kapusty pekińskiej /marchew, jabłko, kukurydza, koper, sos musztardowy/
- sałatka z ryżu z kurczakiem
- sałatka jesienna /biała kapusta, kukurydza, papryka, szczypior, marchew, majonez i chrzan/
- buraczki czerwone
- sałatka cezar /mix sałat, pomidory koktajlowe, mozzarella, sos ziołowo-musztardowo-czosnkowy/
- makaron ryżowy z szynką, serem i sosem czosnkowym
- makaron kokardki z salami i suszonymi pomidorami
- kapusta zasmażana z boczkiem
- kapusta zasmażana z grzybami
- kapusta zasmażana z grzybami leśnymi

DODATKI

- talarki zapiekane z sosie czosnkowym
- ziemniaczki pieczone na boczku
- ziemniaczki amerykańskie
- dufinki
- frytki
- pierogi z mięsem
- pierogi z mięsem i szpinakiem
- pierogi z kapustą i grzybami
- pierogi ruskie
- kiełbaski ślimaczki
- krupniok
- żymlok
- warzywa na parze

POLECAMY RÓWNIEŻ

- gulasz wieprzowy
- bogracz
- rosół
- kluski /około 15 małych kluseczek/
- sos pieczeniowy
- sos grzybowy
- bigos /około 1kg/
- żurek
- tatar
- deska wędlin /tylko wędliny/
- deska wędlin królewska /wędliny, sery, tatr, galaretki dr./
- ryby /pstrąg, halibut, karp, łosoś/
- barszcz z krokietem